Miramare

Miramare bevindt zich in Rimini, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rimini.


Tijd
Land Italië
IATA RMI
ICAO LIPR
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
John Paul II International Airport Krakow-BaliceKrakau
Kaunas AirportKaunas
Budapest Ferenc Liszt International AirportBudapest
Prague Vaclav Havel AirportPraag
London Stansted AirportLonden
Warsaw-Modlin Mazovia AirportWarschau
Falcone-Borsellino AirportPalermo
Cagliari Elmas AirportCagliari
Vienna International AirportWenen

Vanaf Rimini naar Amsterdam is het 1 uur en 17 minuten minuten vliegen. De afstand is 1089 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 9 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Miramare wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rimini gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Miramare elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Miramare is RMI. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Luxair
Ryanair
Ryanair Sun
Wizz Air
Albawings

Er is momenteel geen nieuws over Miramare.