Madrid Barajas International Airport

Madrid Barajas International Airport bevindt zich in Madrid, Spanje. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Madrid.


Tijd
Land Spanje
IATA MAD
ICAO LEMD
Tijdzone Europe/Madrid

Vanaf Madrid naar Amsterdam is het 2 uur en 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 1462 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 34 minuten.

Als je vliegt naar Spanje is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Madrid Barajas International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Madrid gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Madrid Barajas International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Madrid Barajas International Airport is MAD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Madrid Barajas International Airport.