Aristoteles Airport

Aristoteles Airport bevindt zich in Kastoria, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kastoria.


Tijd
Land Griekenland
IATA KSO
ICAO LGKA
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Kozani National Airport "Filippos"Kozani
Eleftherios Venizelos International AirportAthene

Vanaf Kastoria naar Amsterdam is het 2 uur en 9 minuten minuten vliegen. De afstand is 1820 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 4 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aristoteles Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kastoria gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aristoteles Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aristoteles Airport is KSO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Sky Express

Er is momenteel geen nieuws over Aristoteles Airport.