Kilkenny

Kilkenny bevindt zich in Kilkenny, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kilkenny.


Tijd
Land Ierland
IATA KKY
ICAO EIKK
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf Kilkenny naar Amsterdam is het 58 minuten minuten vliegen. De afstand is 814 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kilkenny wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kilkenny gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kilkenny elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kilkenny is KKY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Kilkenny.