Syros Island

Syros Island bevindt zich in Syros Island, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Syros Island.


Tijd
Land Griekenland
IATA JSY
ICAO LGSO
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Syros Island naar Amsterdam is het 3 uur en 42 minuten minuten vliegen. De afstand is 2280 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 37 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Syros Island wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Syros Island gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Syros Island elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Syros Island is JSY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Syros Island.