Gino Lisa

Gino Lisa bevindt zich in Foggia, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Foggia.


Tijd
Land Italië
IATA FOG
ICAO LIBF
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Milano Malpensa AirportMilaan
Turin AirportTorino
Catania-Fontanarossa AirportCatania
Verona Villafranca AirportVerona
Milano Linate AirportMilaan
Mostar International AirportMostar

Vanaf Foggia naar Amsterdam is het 2 uur en 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 1457 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 36 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Gino Lisa wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Foggia gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Gino Lisa elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Gino Lisa is FOG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Lumiwings
Belle Air Europe
Flexflight
Geo Sky
Alidaunia

Er is momenteel geen nieuws over Gino Lisa.