Esbjerg

Esbjerg bevindt zich in Esbjerg, Denemarken. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Esbjerg.


Tijd
Land Denemarken
IATA EBJ
ICAO EKEB
Tijdzone Europe/Copenhagen

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Stavanger Airport SolaStavanger
Aberdeen International AirportAberdeen
Humberside AirportGrimsby

Vanaf Esbjerg naar Amsterdam is het 31 minuten minuten vliegen. De afstand is 434 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 41 minuten.

Als je vliegt naar Denemarken is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Esbjerg wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode DKK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Esbjerg gebruiken ze type C / E / K(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Esbjerg elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Esbjerg is EBJ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Loganair
Danish Air Transport
Eastern Airways
AIS Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Esbjerg.