Humberside International

Humberside International bevindt zich in Humberside, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Humberside.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA HUY
ICAO EGNJ
Tijdzone Europe/London

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Newquay Cornwall AirportNewquay
East Midlands AirportNottingham
Esbjerg AirportEsbjerg
Aberdeen International AirportAberdeen
Jersey AirportSaint Helier

Vanaf Humberside naar Amsterdam is het 56 minuten minuten vliegen. De afstand is 371 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 31 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Humberside International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Humberside gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Humberside International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Humberside International is HUY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Air France
Delta Air Lines
Etihad
GOL Linhas Aereas Inteligentes
KLM

Er is momenteel geen nieuws over Humberside International.