Le Castellet

Le Castellet bevindt zich in Le Castellet, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Le Castellet.


Tijd
Land Frankrijk
IATA CTT
ICAO LFMQ
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Le Castellet naar Amsterdam is het 1 uur en 12 minuten minuten vliegen. De afstand is 1010 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 1 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Le Castellet wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Le Castellet gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Le Castellet elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Le Castellet is CTT. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Le Castellet.