Comiso

Comiso bevindt zich in Comiso, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Comiso.


Tijd
Land Italië
IATA CIY
ICAO LICB
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Pisa International AirportPisa
Bari Karol Wojtyla AirportBari
Treviso AirportVenetië
Milano Malpensa AirportMilaan
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Il Caravaggio International AirportBergamo
Bologna Guglielmo Marconi AirportBologna
Venice Marco Polo AirportVenetië
Bucharest Baneasa Aurel Vlaicu International AirportBucharest

Vanaf Comiso naar Amsterdam is het 2 uur en 13 minuten minuten vliegen. De afstand is 1869 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 4 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Comiso wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Comiso gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Comiso elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Comiso is CIY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Brussels Airlines
South African Express Airways
Flexflight
Air Malta

Er is momenteel geen nieuws over Comiso.