Bitburg Air Base

Bitburg Air Base bevindt zich in Bitburg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bitburg.


Tijd
Land Duitsland
IATA BBJ
ICAO EDAB
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Bitburg naar Amsterdam is het 43 minuten minuten vliegen. De afstand is 288 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 35 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bitburg Air Base wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bitburg gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bitburg Air Base elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bitburg Air Base is BBJ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Bitburg Air Base.