Athens International Airport “Eleftherios Venizelos”

Athens International Airport “Eleftherios Venizelos” bevindt zich in Athene, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Athene.


Tijd
Land Griekenland
IATA ATH
ICAO LGAV
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Athene naar Amsterdam is het 3 uur en 35 minuten minuten vliegen. De afstand is 2182 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 30 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Athens International Airport “Eleftherios Venizelos” wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Athene gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Athens International Airport “Eleftherios Venizelos” elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Athens International Airport “Eleftherios Venizelos” is ATH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Athens International Airport “Eleftherios Venizelos”.