De geschatte vluchtduur van Amsterdam (Amsterdam Airport Schiphol) naar Ibiza (Ibiza Airport) is 2 uur en 48 minuten. De vluchtduur is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden en het type vliegtuig. De afstand van Amsterdam naar Ibiza is hemelsbreed 1517 kilometer. De vlucht wordt uitgevoerd door KLM. Naast vlucht KL2585 vliegen er nog meer vluchten van Amsterdam naar Ibiza. Dit zijn onder andere vlucht 6Y1531, AF3233, DL7503, DL9173, DL9190, DL9381, DL9415 en DL9506.
CO2 uitstoot van deze vlucht
Deze vlucht heeft een CO2 uitstoot van ongeveer 451 kilogram per persoon. Dit is 5.02 procent van wat iemand in Nederland gemiddeld uitstoot per jaar.
Voorgaande vluchten van vlucht KL2585
Datum | Vertrek | Aankomst | Status | |
---|---|---|---|---|
27-12-2022 | 07:32 | 10:01 | geland | ... |
De vlucht had op op deze dag 6 minuten vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1. Gate C11 op Amsterdam is gebruikt om vanaf te vertrekken. | ||||
20-12-2022 | 07:24 | 10:02 | geland | ... |
De vlucht had op op deze dag 7 minuten vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1. Gate C18 op Amsterdam is gebruikt om vanaf te vertrekken. | ||||
19-12-2022 | 08:12 | 10:30 | geland | ... |
De vlucht had op op deze dag 20 minuten vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1. Gate D86 op Amsterdam is gebruikt om vanaf te vertrekken. | ||||
13-12-2022 | 17:33 | 20:05 | geland | ... |
De vlucht had op deze dag geen vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1. Gate C18 op Amsterdam is gebruikt om vanaf te vertrekken. | ||||
11-12-2022 | 10:07 | 12:20 | geland | ... |
De vlucht had op deze dag geen vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1. Gate C14 op Amsterdam is gebruikt om vanaf te vertrekken. |