Nassau International

Nassau International bevindt zich in Nassau, Bahama’s. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Nassau.


Tijd
Land Bahama's
IATA NAS
ICAO MYNN
Tijdzone America/Nassau

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Fort Lauderdale-Hollywood International AirportFort Lauderdale
Palm Beach International AirportWest Palm Beach
Tampa International AirportTampa
Miami-Opa Locka Executive AirportMiami
Dallas/Fort Worth International AirportDallas-Fort Worth
Charlotte Douglas International AirportCharlotte
Miami International AirportMiami
Ronald Reagan Washington National AirportWashington
Philadelphia International AirportPhiladelphia
La Guardia AirportNew York

Vanaf Nassau naar Amsterdam is het 9 uur en 42 minuten minuten vliegen. De afstand is 7316 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 9 uur en 43 minuten.

Als je vliegt naar Bahama's is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Nassau International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode BSD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Nassau gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Nassau International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Nassau International is NAS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Frontier Airlines
Jetblue Airways
Emirates
Bahamasair
Virgin Atlantic Airways

Er is momenteel geen nieuws over Nassau International.