Moenchen-gl. – Dus Exp

Moenchen-gl. – Dus Exp bevindt zich in Dusseldorf, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Dusseldorf.


Tijd
Land Duitsland
IATA MGL
ICAO EDLN
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Dusseldorf naar Amsterdam is het 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 162 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 33 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Moenchen-gl. – Dus Exp wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Dusseldorf gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Moenchen-gl. – Dus Exp elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Moenchen-gl. – Dus Exp is MGL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Moenchen-gl. – Dus Exp.