Liege Airport

Liege Airport bevindt zich in Liege, België. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Liege.


Tijd
Land België
IATA LGG
ICAO EBLG
Tijdzone Europe/Brussels

Vanaf Liege naar Amsterdam is het 36 minuten minuten vliegen. De afstand is 191 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 28 minuten.

Als je vliegt naar België is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Liege Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Liege gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Liege Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Liege Airport is LGG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Liege Airport.