Schaferhaus

Schaferhaus bevindt zich in Flensburg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Flensburg.


Tijd
Land Duitsland
IATA FLF
ICAO EDXF
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Flensburg naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 410 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 38 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Schaferhaus wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Flensburg gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Schaferhaus elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Schaferhaus is FLF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Schaferhaus.