Esenboga International

Esenboga International bevindt zich in Ankara, Turkije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ankara.


Tijd
Land Turkije
IATA ESB
ICAO LTAC
Tijdzone Europe/Istanbul

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Abu Dhabi International AirportAbu Dhabi
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Sabiha Goekcen International AirportIstanbul
Hamad International AirportDoha
Dubai International AirportDubai
Bodrum Milas AirportBodrum
Hamid Karzai International AirportKabul
Baghdad International AirportBaghdad
Erbil International AirportArbil

Vanaf Ankara naar Amsterdam is het 3 uur en 1 minuten minuten vliegen. De afstand is 2536 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 58 minuten.

Als je vliegt naar Turkije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Esenboga International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lira (valutacode TRY). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ankara gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Esenboga International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Esenboga International is ESB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Pegasus
Turkish Airlines
SunExpress
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Esenboga International.