Levaldigi

Levaldigi bevindt zich in Cuneo, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cuneo.


Tijd
Land Italië
IATA CUF
ICAO LIMZ
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Mohammed V International AirportCasablanca
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Falcone-Borsellino AirportPalermo
Cagliari Elmas AirportCagliari
Bari Karol Wojtyla AirportBari

Vanaf Cuneo naar Amsterdam is het 1 uur en 3 minuten minuten vliegen. De afstand is 890 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 53 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Levaldigi wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cuneo gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Levaldigi elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Levaldigi is CUF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Air Arabia

Er is momenteel geen nieuws over Levaldigi.