Colmar-houssen

Colmar-houssen bevindt zich in Colmar, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Colmar.


Tijd
Land Frankrijk
IATA CMR
ICAO LFGA
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Colmar naar Amsterdam is het 36 minuten minuten vliegen. De afstand is 505 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 49 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Colmar-houssen wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Colmar gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Colmar-houssen elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Colmar-houssen is CMR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Colmar-houssen.