Ciampino

Ciampino bevindt zich in Rome, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Rome.


Tijd
Land Italië
IATA CIA
ICAO LIRA
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Chania International AirportSouda
Warsaw-Modlin Mazovia AirportWarschau
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
East Midlands AirportNottingham
Seville San Pablo AirportSevilla
Corfu International Airport, "Ioannis Kapodistrias"Kerkyra Island
Liverpool John Lennon AirportLiverpool
Wroclaw-Copernicus AirportWrocław
Rhodes International AirportRodes Island
Bordeaux-Merignac AirportBordeaux/Mérignac

Vanaf Rome naar Amsterdam is het 2 uur en 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 1309 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 24 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ciampino wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Rome gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ciampino elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ciampino is CIA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Ryanair UK
Ryanair Sun
Wizz Air
Pacific Wings

Er is momenteel geen nieuws over Ciampino.