Cancún International

Cancún International bevindt zich in Cancun, Mexico. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cancun.


Tijd
Land Mexico
IATA CUN
ICAO MMUN
Tijdzone America/Cancun

Vanaf Cancun naar Amsterdam is het 10 uur en 51 minuten minuten vliegen. De afstand is 8280 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 10 uur en 52 minuten.

Als je vliegt naar Mexico is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cancún International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Peso (valutacode MXN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cancun gebruiken ze type A(voltage 127 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cancún International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cancún International is CUN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Cancún International.