Cancun International

Cancun International bevindt zich in Cancun, Mexico. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cancun.


Tijd
Land Mexico
IATA CUN
ICAO MMUN
Tijdzone America/Cancun

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Orlando International AirportOrlando
Manchester AirportManchester
Washington Dulles International AirportWashington, DC
Logan International AirportBoston
Austin-Bergstrom International AirportAustin
Adolfo Suarez Madrid-Barajas AirportMadrid
Paris Charles de Gaulle AirportParijs

Vanaf Cancun naar Amsterdam is het 10 uur en 51 minuten minuten vliegen. De afstand is 8280 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 10 uur en 52 minuten.

Als je vliegt naar Mexico is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cancun International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Peso (valutacode MXN). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cancun gebruiken ze type A(voltage 127 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cancun International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cancun International is CUN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Astonjet
Orbest
Yute Air Alaska
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Cancun International.