Logan International

Logan International bevindt zich in Boston, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Boston.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA BOS
ICAO KBOS
Tijdzone America/New_York

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
Orlando International AirportOrlando
Copenhagen AirportKopenhagen
Munich International AirportM√ľnchen
Dublin AirportDublin
Washington Dulles International AirportWashington, DC
Austin-Bergstrom International AirportAustin
London Heathrow AirportLonden
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam

Vanaf Boston naar Amsterdam is het 7 uur en 36 minuten minuten vliegen. De afstand is 5548 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 7 uur en 39 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Logan International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Boston gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Logan International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Logan International is BOS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
TAP Air Portugal
Air France
Delta Air Lines
KLM
Virgin Atlantic Airways

Er is momenteel geen nieuws over Logan International.