Nu naar Al Hoceima vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven Airport kondigt weer een nieuwe bestemming aan: Al Hoceima in Noord-Marokko. De eerste vlucht naar deze kustplaats vertrok afgelopen vrijdag.

Volgens Eindhoven Airport voegt TUI België Al Hoceima toe aan hun route vanaf Eindhoven. Dit is de zesde Marokkaanse bestemming vanaf dit vliegveld. Deze zomer zal TUI tweemaal per week een Boeing 737 800 NG, met 189 stoelen, inzetten op deze route.

“Marokko wint aan populariteit. Al Hoceima, bekend om zijn toeristische aantrekkingskracht, is vooral populair bij bezoekers die familie en vrienden bezoeken,” meldt Eindhoven Airport.

Al Hoceima, met een bevolking van ongeveer 60.000, ligt aan de rand van het Rifgebergte en is een trekpleister vanwege haar prachtige baaien en aangename klimaat. “Visit Morocco beschrijft de stad als een ‘aards paradijs’ met zacht, licht golvend blauw water van de Middellandse Zee,” voegt de luchthaven toe.

Naast Al Hoceima heeft Eindhoven Airport onlangs ook Oslo en Tanger aan hun lijst toegevoegd. De luchthaven bedient nu meer dan tachtig bestemmingen, met de meeste in Europa en enkele daarbuiten.

To top