Donegal

Donegal bevindt zich in Carrickfinn, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Carrickfinn.


Tijd
Land Ierland
IATA CFN
ICAO EIDL
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Dublin AirportDublin
Glasgow International AirportGlasgow

Vanaf Carrickfinn naar Amsterdam is het 1 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 914 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 9 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Donegal wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Carrickfinn gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Donegal elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Donegal is CFN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
British Airways
Aer Lingus
Loganair
Qatar Airways

Er is momenteel geen nieuws over Donegal.