Bolzano

Bolzano bevindt zich in Bolzano, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bolzano.


Tijd
Land Italië
IATA BZO
ICAO LIPB
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Cagliari Elmas AirportCagliari
Lamezia Terme International AirportLamezia Terme (CZ)
Brindisi - Salento AirportBrindisi
Olbia Costa Smeralda AirportOlbia (SS)
Catania-Fontanarossa AirportCatania
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Hamburg AirportHamburg
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Ibiza AirportIbiza

Vanaf Bolzano naar Amsterdam is het 57 minuten minuten vliegen. De afstand is 805 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 50 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bolzano wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bolzano gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bolzano elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bolzano is BZO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Budget Lines
Flexflight

Er is momenteel geen nieuws over Bolzano.