Orlando International

Orlando International bevindt zich in Orlando, Verenigde Staten. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Orlando.


Tijd
Land Verenigde Staten
IATA MCO
ICAO KMCO
Tijdzone America/New_York

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Dublin AirportDublin
Manchester AirportManchester
Washington Dulles International AirportWashington, DC
Logan International AirportBoston
Austin-Bergstrom International AirportAustin
London Heathrow AirportLonden
Queen Beatrix International AirportOranjestad
Dubai International AirportDubai

Vanaf Orlando naar Amsterdam is het 9 uur en 40 minuten minuten vliegen. De afstand is 7291 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 9 uur en 42 minuten.

Als je vliegt naar Verenigde Staten is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Orlando International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode USD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Orlando gebruiken ze type A / B(voltage 120 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Orlando International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Orlando International is MCO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Lufthansa
Lufthansa Cargo
United Airlines
American Airlines
Finnair

Er is momenteel geen nieuws over Orlando International.