Doha International

Doha International bevindt zich in Doha, Qatar. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Doha.


Tijd
Land Qatar
IATA DOH
ICAO OTBD
Tijdzone Asia/Qatar

Vanaf Doha naar Amsterdam is het 6 uur en 51 minuten minuten vliegen. De afstand is 4920 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 6 uur en 49 minuten.

Als je vliegt naar Qatar is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Doha International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Rial (valutacode QAR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Doha gebruiken ze type D / G(voltage 240 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Doha International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Doha International is DOH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Doha International.