Vertektijden Bournemouth

VluchtAirlineNaarTijdStatus
FR829 Ryanair Palma De Mallorca20:08vertraagd
LW829 Pacific Wings Palma De Mallorca20:08vertraagd
FR829 Ryanair Palma De Mallorca20:44gepland
FR5946 Ryanair Corvera20:44gepland
FR3948 Ryanair Alicante20:44gepland
Op dit moment zijn er 5 geregistreerde vluchten die vandaag vertrekken vanaf Bournemouth Airport in Bournemouth. Er zijn op dit moment geen vluchten geannuleerd en het aantal vluchten met vertraging en dus een later vertrek vanaf de luchthaven is 2. De vlucht met de meeste vertraging is LW829 en komt 3 minuten later aan vanaf Bournemouth dan gepland. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer FR3948. Deze vlucht uitgevoerd door Ryanair doet er naar verwachting 2 uur en 20 minuten over om van Bournemouth naar Alicante te vliegen. Er vliegen op dit moment 2verschillende luchtvaartmaatschappijen van Bournemouth. Dit zijn onder andere Ryanair en Pacific Wings. De vluchten die vandaag landen op Bournemouth Airport komen uit Palma De Mallorca, Corvera en Alicante.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Bournemouth is nu 21:44 en de tijdzone van de luchthaven is Europe/London

De vluchtinformatie van Bournemouth Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.