Vertektijden Aktyubinsk

VluchtAirlineNaarTijdStatus
IQ395 Qazaq Air Atyrau08:50gepland
KC7777 Air Astana Aktau10:00gepland
KC864 Air Astana Almaty13:10vertraagd
Op dit moment zijn er 3 geregistreerde vluchten die vandaag vertrekken vanaf Aktobe International Airport in Aktyubinsk. Er zijn op dit moment geen vluchten geannuleerd en het aantal vluchten met vertraging en dus een later vertrek vanaf de luchthaven is 1. De vlucht met de meeste vertraging is KC864 en komt 1 uur later aan vanaf Aktyubinsk dan gepland. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer KC864. Deze vlucht uitgevoerd door Air Astana doet er naar verwachting 1 uur en 40 minuten over om van Aktyubinsk naar Almaty te vliegen. Er vliegen op dit moment 2verschillende luchtvaartmaatschappijen van Aktyubinsk. Dit zijn onder andere Qazaq Air en Air Astana. De vluchten die vandaag landen op Aktobe International Airport komen uit Atyrau, Aktau en Almaty.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Aktyubinsk is nu 06:22 en de tijdzone van de luchthaven is Asia/Aqtobe

De vluchtinformatie van Aktobe International Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.