Vertektijden Ängelholm

VluchtAirlineNaarTijdStatus
SL2178 Thai Lion Stockholm20:46gepland
SK2178 SAS Stockholm20:46gepland
TF305 Braathens Regional Stockholm20:46gepland
TF307 Braathens Regional Stockholm20:46gepland
Op dit moment zijn er 4 geregistreerde vluchten die vandaag vertrekken vanaf AEngelholm-Helsingborg Airport in Ängelholm. Er zijn geen geannuleerde vluchten of vluchten met vertraging. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer TF307. Deze vlucht uitgevoerd door Braathens Regional doet er naar verwachting 1 uur en 15 minuten over om van Ängelholm naar Stockholm te vliegen. Er vliegen op dit moment 3verschillende luchtvaartmaatschappijen van Ängelholm. Dit zijn onder andere Thai Lion, SAS en Braathens Regional. Er landen nu alleen vluchten vanaf de luchthaven in Stockholm.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Ängelholm is nu 22:46 en de tijdzone van de luchthaven is Europe/Stockholm

De vluchtinformatie van AEngelholm-Helsingborg Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.