Letterkenny

Letterkenny bevindt zich in Letterkenny, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Letterkenny.


Tijd
Land Ierland
IATA LTR
ICAO EILT
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf Letterkenny naar Amsterdam is het 1 uur en 2 minuten minuten vliegen. De afstand is 874 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 6 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Letterkenny wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Letterkenny gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Letterkenny elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Letterkenny is LTR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Letterkenny.