Kalymnos Island

Kalymnos Island bevindt zich in Kalymnos Island, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kalymnos Island.


Tijd
Land Griekenland
IATA JKL
ICAO LGKY
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Kalymnos Island naar Amsterdam is het 3 uur en 53 minuten minuten vliegen. De afstand is 2429 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 48 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kalymnos Island wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kalymnos Island gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kalymnos Island elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kalymnos Island is JKL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Kalymnos Island.