Athen Helenikon Airport

Athen Helenikon Airport bevindt zich in Athene, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Athene.


Tijd
Land Griekenland
IATA HEW
ICAO LGAT
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Athene naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Athen Helenikon Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Athene gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Athen Helenikon Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Athen Helenikon Airport is HEW. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Athen Helenikon Airport.