Carnmore

Carnmore bevindt zich in Galway, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Galway.


Tijd
Land Ierland
IATA GWY
ICAO EICM
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf Galway naar Amsterdam is het 1 uur en 6 minuten minuten vliegen. De afstand is 933 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 8 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Carnmore wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Galway gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Carnmore elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Carnmore is GWY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Carnmore.