Erzurum Hava Alani

Erzurum Hava Alani bevindt zich in Erzurum, Turkije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Erzurum.


Tijd
Land Turkije
IATA ERZ
ICAO LTCE
Tijdzone Europe/Istanbul

Vanaf Erzurum naar Amsterdam is het 4 uur en 40 minuten minuten vliegen. De afstand is 3080 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 39 minuten.

Als je vliegt naar Turkije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Erzurum Hava Alani wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lira (valutacode TRY). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Erzurum gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Erzurum Hava Alani elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Erzurum Hava Alani is ERZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Erzurum Hava Alani.