Corrado Gex

Corrado Gex bevindt zich in Aosta, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Aosta.


Tijd
Land Italië
IATA AOT
ICAO LIMW
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad

Vanaf Aosta naar Amsterdam is het 53 minuten minuten vliegen. De afstand is 755 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 43 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Corrado Gex wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Aosta gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Corrado Gex elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Corrado Gex is AOT. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij

Er is momenteel geen nieuws over Corrado Gex.