Sochi/Adler International Airport

Sochi/Adler International Airport bevindt zich in Sochi, Rusland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Sochi.


Tijd
Land Rusland
IATA AER
ICAO URSS
Tijdzone Europe/Moscow

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Antalya AirportAntalya
Belgrade Nikola Tesla AirportBelgrado
Istanbul AirportIstanbul
Dalaman AirportDalaman
Bodrum Milas AirportBodrum
Krasnoyarsk Yemelyanovo AirportKrasnoyarsk
Zvartnots International AirportYerevan
Tolmachevo AirportNovosibirsk
Perm International AirportPerm
Orsk AirportOrsk

Vanaf Sochi naar Amsterdam is het 3 uur en 17 minuten minuten vliegen. De afstand is 2769 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 18 minuten.

Als je vliegt naar Rusland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sochi/Adler International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Ruble (valutacode RUB). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Sochi gebruiken ze type C / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sochi/Adler International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sochi/Adler International Airport is AER. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Rossiya Airlines
Aeroflot
Air Serbia
Nordavia
Nordwind Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Sochi/Adler International Airport.