Aankomsttijden Moab

VluchtAirlineVanTijdStatus
LF3344 Contour Airlines Phoenix21:59vertraagd
LF3348 Contour Airlines Phoenix21:59gepland
Op dit moment zijn er 2 geregistreerde vluchten die aankomen of al geland zijn op Canyonlands Field in Moab. Er zijn op dit moment geen vluchten geannuleerd en het aantal vluchten met vertraging en dus een latere aankomst op de luchthaven is 1. De vlucht met de meeste vertraging is LF3344 en komt 35 minuten later aan vanaf Phoenix dan gepland. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer LF3344. Deze vlucht uitgevoerd door Contour Airlines doet er naar verwachting 1 uur en 35 minuten over om van Phoenix naar Moab te vliegen. Er vliegt op dit moment 1 luchtvaartmaatschappij naar Canyonlands Field. Dit is Contour Airlines.Er landen nu alleen vluchten vanaf de luchthaven in . Klik op het vluchtnummer voor de terminal, gate en bagageband van de vlucht.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Moab is nu 15:59 en de tijdzone van de luchthaven is America/Denver.

De vluchtinformatie van Canyonlands Field is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.