Aankomsttijden Donegal

VluchtAirlineVanTijdStatus
BA8914 British Airways Dublin16:47gepland
EA3408 Dublin16:47gepland
EI3408 Aer Lingus Dublin16:47gepland
QR8255 Qatar Airways Dublin16:47gepland
Op dit moment zijn er 4 geregistreerde vluchten die aankomen of al geland zijn op Donegal Airport in Donegal. Er zijn geen geannuleerde vluchten of vluchten met vertraging. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer QR8255. Deze vlucht uitgevoerd door Qatar Airways doet er naar verwachting 1 uur en 10 minuten over om van Dublin naar Donegal te vliegen. Er vliegen op dit moment 4 verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Donegal. Dit zijn onder andere British Airways, , Aer Lingus en Qatar Airways. Er landen nu alleen vluchten vanaf de luchthaven in . Klik op het vluchtnummer voor de terminal, gate en bagageband van de vlucht.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Donegal is nu 17:47 en de tijdzone van de luchthaven is Europe/Dublin.

De vluchtinformatie van Donegal Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.