Aankomsttijden Bournemouth

VluchtAirlineVanTijdStatus
FR5945 Ryanair Málaga23:13vertraagd
FR3949 Ryanair Alicante23:20vertraagd
FR3949 Ryanair Alicante20:52gepland
Op dit moment zijn er 3 geregistreerde vluchten die aankomen of al geland zijn op Bournemouth Airport in Bournemouth. Er zijn op dit moment geen vluchten geannuleerd en het aantal vluchten met vertraging en dus een latere aankomst op de luchthaven is 2. De vlucht met de meeste vertraging is FR3949 en komt 50 minuten later aan vanaf Alicante dan gepland. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer FR5945. Deze vlucht uitgevoerd door Ryanair doet er naar verwachting 2 uur en 40 minuten over om van Málaga naar Bournemouth te vliegen. Er vliegt op dit moment 1 luchtvaartmaatschappij naar Bournemouth Airport. Dit is Ryanair.De vluchten die vandaag landen op Bournemouth Airport komen uit Málaga en Alicante. Van 3 vluchten is de gate waar de vlucht aankomt bekend. Dit zijn 2 verschillende gates. De vluchten die vandaag momenteel landen gebruik van gate B16 en B27. Klik op het vluchtnummer voor de terminal, gate en bagageband van de vlucht.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Bournemouth is nu 21:52 en de tijdzone van de luchthaven is Europe/London.

De vluchtinformatie van Bournemouth Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.