Aankomsttijden Aktyubinsk

VluchtAirlineVanTijdStatus
KC7778 Air Astana Aktau09:30gepland
KC863 Air Astana Almaty12:10gepland
IQ396 Qazaq Air Atyrau15:00gepland
Op dit moment zijn er 3 geregistreerde vluchten die aankomen of al geland zijn op Aktobe International Airport in Aktyubinsk. Er zijn geen geannuleerde vluchten of vluchten met vertraging. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer KC863. Deze vlucht uitgevoerd door Air Astana doet er naar verwachting 3 uur en 45 minuten over om van Almaty naar Aktyubinsk te vliegen. Er vliegen op dit moment 2verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Aktyubinsk. Dit zijn onder andere Air Astana en Qazaq Air. De vluchten die vandaag landen op Aktobe International Airport komen uit Aktau, Almaty en Atyrau. Klik op het vluchtnummer voor de terminal, gate en bagageband van de vlucht.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Aktyubinsk is nu 05:47 en de tijdzone van de luchthaven is Asia/Aqtobe.

De vluchtinformatie van Aktobe International Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.