Aankomsttijden Ängelholm

VluchtAirlineVanTijdStatus
SK187 SAS Stockholm23:00vertraagd
SL187 Thai Lion Stockholm23:00vertraagd
EE181 Xfly Stockholm21:50gepland
SK181 SAS Stockholm21:50gepland
Op dit moment zijn er 4 geregistreerde vluchten die aankomen of al geland zijn op AEngelholm-Helsingborg Airport in Ängelholm. Er zijn op dit moment geen vluchten geannuleerd en het aantal vluchten met vertraging en dus een latere aankomst op de luchthaven is 2. De vlucht met de meeste vertraging is SL187 en komt 3 minuten later aan vanaf Stockholm dan gepland. De vlucht met de langste vluchtduur is vluchtnummer SK181. Deze vlucht uitgevoerd door SAS doet er naar verwachting 1 uur en 25 minuten over om van Stockholm naar Ängelholm te vliegen. Er vliegen op dit moment 3verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Ängelholm. Dit zijn onder andere SAS, Thai Lion en Xfly. Er landen nu alleen vluchten vanaf de luchthaven in . Klik op het vluchtnummer voor de terminal, gate en bagageband van de vlucht.

Houd er rekening mee dat de aankomsttijden van bovenstaande vluchten worden aangegeven in de lokale tijd. De tijd in Ängelholm is nu 23:50 en de tijdzone van de luchthaven is Europe/Stockholm.

De vluchtinformatie van AEngelholm-Helsingborg Airport is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.