Zakinthos International Airport

Zakinthos International Airport bevindt zich in Zakinthos, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Zakinthos.


Tijd
Land Griekenland
IATA ZTH
ICAO LGZA
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Zakinthos naar Amsterdam is het 2 uur en 26 minuten minuten vliegen. De afstand is 2045 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 19 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Zakinthos International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Zakinthos gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Zakinthos International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Zakinthos International Airport is ZTH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Zakinthos International Airport.