Bamberg-Breitenau Airport

Bamberg-Breitenau Airport bevindt zich in Bamberg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bamberg.


Tijd
Land Duitsland
IATA ZCD
ICAO BAMB
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Bamberg naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bamberg-Breitenau Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bamberg gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bamberg-Breitenau Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bamberg-Breitenau Airport is ZCD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Bamberg-Breitenau Airport.