Tai Shan

Tai Shan bevindt zich in Tai Shan, China. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Tai Shan.


Tijd
Land China
IATA ZCA
ICAO
Tijdzone Asia/Shanghai

Vanaf Tai Shan naar Amsterdam is het 7 uur en 56 minuten minuten vliegen. De afstand is 5833 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 7 uur en 45 minuten.

Als je vliegt naar China is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Tai Shan wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Yuan Renminbi (valutacode CNY). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Tai Shan gebruiken ze type A / C / I(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Tai Shan elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Tai Shan is ZCA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Tai Shan.