Augsburg Railway

Augsburg Railway bevindt zich in Augsburg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Augsburg.


Tijd
Land Duitsland
IATA ZAU
ICAO
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Augsburg naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Augsburg Railway wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Augsburg gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Augsburg Railway elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Augsburg Railway is ZAU. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Augsburg Railway.