Gare de Strasbourg

Gare de Strasbourg bevindt zich in Strasburg, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Strasburg.


Tijd
Land Frankrijk
IATA XWG
ICAO
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Strasburg naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Gare de Strasbourg wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Strasburg gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Gare de Strasbourg elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Gare de Strasbourg is XWG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Gare de Strasbourg.