Westray

Westray bevindt zich in Westray, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Westray.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA WRY
ICAO EGEW
Tijdzone Europe/London

Vanaf Westray naar Amsterdam is het 1 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 918 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 15 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Westray wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Westray gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Westray elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Westray is WRY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Westray.