Air Base

Air Base bevindt zich in Wiesbaden, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Wiesbaden.


Tijd
Land Duitsland
IATA WIE
ICAO ETOU
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Wiesbaden naar Amsterdam is het 47 minuten minuten vliegen. De afstand is 346 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 43 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Air Base wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Wiesbaden gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Air Base elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Air Base is WIE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Air Base.